Jazzweekend i oktober!

Fire dager med konserter, jazzkafé, og andre arrangementer for et sultent jazzpublikum. En "jazz-weekend" krydret med deler av programmet fra i februar og noe nytt.

15.12.201912:26 Kristine F. Hoff

Jazzfestivalen ble dessverre avlyst i februar. Men vi gjør et nytt forsøk i oktober. Bodø Jazz Open har 10-års jubileum i år, og i godt samarbeid med sponsorer og støttespillere, Stormen konserthus, Ad lib jazzklubb og andre aktører i Bodø, håper vi å kunne gi et sultent jazzpublikum noen fine dager i oktober.

Fire dager med konserter, jazzkafé, og andre arrangementer. En "jazz-weekend" krydret med deler av programmet fra i februar og noe nytt, og forhåpentligvis god festivalstemning i byen.

Programmet offentliggjøres fortløpende.

Allerede i salg:
Elephant9 + Needlepoint, lørdag 23. oktober. Les mer her!

Til dere som allerede har billetter

Det vil bli sendt ut informasjon fra Stormen konserthus til billettkjøpere når konserter blir avlyst eller utsatt. Hvis konserten blir utsatt gjelder din billett på ny dato. Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål om ditt konkrete billettkjøp.


PS: Datoer for neste års festival er 2. - 5. februar 2022. Noen av konsertene som var planlagt i februar i år vil bli forsøkt re-booket til neste år.

Sponsorlogoer