L

Påmelding nyhetsbrev

Få nyhetsbrev fra oss!

Signup for newsletter:

w

Ofte stilte spørsmål

Les mer om billettsalg, konsertscener, ledsagere, festivalpass, og andre praktiske ting.

04.11.201514:36 Liss Jakobsen

Når arrangeres festivalen?

Neste festival arrangeres 31. januar – 3. februar 2018.

 

Hvem spiller på festivalen i 2018?

Det får du snart vite.

 

Hvor kan jeg kjøpe billetter?

Alle våre billetter selges via eBillett. På denne siden kan du kjøpe billetter til alle våre konserter.

  

Det selges ikke festivalpass til Bodø Jazz Open 2017. Dersom du ønsker å få med deg alle konsertene på Scandic Havet kan du kjøpe Scandic helgepass

  

Når du kjøper billett på nett kan du printe ut billetten din selv eller ta med deg betalingskortet som ble brukt ved kjøpet når du ankommer konserten. Når du kjøper billetter på nett kan du handle flere billetter samtidig. Trykk på «handle mer» før du fortsetter til betaling. Du kan også bruke smarttelefonen din for å kjøpe billetter. QR-koden på billetten scannes ved inngang til arrangementet. 

 

Last ned eBillett-appen her:

iPhone
Android

Kan jeg kjøpe billetter i Stormen?
Ja, det kan du! Åpningstider i billettluken: Mandag-fredag kl. 09.00-16.00. Lørdag kl. 12.00-15.00. Søndag: stengt. Billetter kan reserveres på telefon 75549010 / billettsalg@stormen.no. Det er tre dagers hentefrist på reserverte billetter. Billetter reserveres ikke siste uke før arrangement.

 

Kan jeg kjøpe billett i døra?
Jepp! For på enkelte konserter er det kun salg av billetter i døra. Dette gjelder spesielt på de mindre konsertstedene. Restbilletter til alle konsertene selges i døra. Salgsstart på konsertsted er normalt én time før konsertstart. Hvilke konserter det er dørsalg på blir oppgitt i god tid.

   

Trenger jeg to billetter til en «dobbeltkonsert»?
Enkelte kvelder under festivalen kan du oppleve at samme billett gjelder for to eller flere konserter. Det betyr ikke at du trenger én til billett – det betyr rett og slett at du får en dobbelt så bra opplevelse. I 2017 gjaldt dette for eksempel for åpningskonserten med Jan Eggum, Arild Andersen og Ensemble Denada. På konserter som blir arrangert på Scandic Havet pleier vi også å ha en slik løsning. I 2017 var det også mulig å kjøpe et pass som gjaldt for begge konsertkveldene på hotellet. 

  

Finnes det noen rabatter?
Dersom du er medlem av AN Bonus har du 50,- i rabatt på utvalgte konserter. Disse billettene selges i et begrenset antall i billettskranken på Stormen konserthus.

  

Hva er aldersgrensen på festivalen? 
På spillesteder med alkoholservering er det spillestedets aldersgrense som gjelder. Aldersgrensene på disse stedene er enten 18 eller 20 år. Ta kontakt direkte med spillested for spørsmål angående aldersgrenser. Det er fri alder på alle jazzkafeer og på JåzzOngan.

 

Kan jeg ta med ledsager?
Har du behov for ledsager, kan ledsagerbilletter hentes ut i billettluken til Stormen Kulturhus. Ledsagerbevis kan også forevises ved inngang til konsert. Send oss en e-post dersom du har spørsmål angående ledsagerordningen. 

 

Hvor kan jeg overnatte?
Bodø Jazz Open er ingen utendørsfestival, og vi har derfor ingen festivalcamp. Er du tilreisende og trenger overnatting anbefaler vi hotell. For å få oversikt og finne et sted etter dine preferanser anbefaler vi at du besøker denne nettsiden.

 

Er dere på sosiale medier?
Så klart! Vår facebook- og instagram-side oppdateres jevnlig med bilder, videoer, informasjon og mer.